Beyond Numbers Show

За Beyond Numbers

В Beyond Numbers ще обсъждаме какво стои зад създаването и развитието на един бизнес. Ще чуете конкретни решения, които водят до изграждането и налагането на един бранд. Разговори без филтри, които ще ви помогнат при взeмането на важните решения във вашия бизнес.

Гостите на Beyond numbers show открито ще споделят уроците, научени по пътя, зад микрофона на любезния домакин – Мирослав Долапчиев.

Мирослав Долапчиев е предприемач с непримирим дух и безкрайно вдъхновение. Той е CEO на ALOCOR , компания, която се е  посветила на създаването на интелигентни решения за сградна автоматизация, основател на бранда Tailor Lamb, който създава ризи по мярка (Made to Measure), партньор във „ВЕСТА“, компания, която умее да създава качествено и иновативно корпоративно облекло. Мирослав е и председател на Националната асоциация за приемна грижа (НАПГ). Преди да навлезе в света на предприемачеството е заемал ръководни длъжности в Siemens и Sunlight. Специализирал е в областта на трансатлантическото сътрудничество между Европа и САЩ, фасилитатор е по теми, свързани с продажбите и тренинги, провеждани в целия свят от страната на американската компания за обучение и консултации BTS. Мирослав се вдъхновява от доброто, вярва, че ключът към успеха е действието, а промяната е резултат от упорита и постоянна работа.

Споделен бизнес. Споделени истории… защото има разкази, които заслужават да бъдат чути.

Бизнес, икономика, високи технологии - само в 5 минути четене