Beyond Numbers Show

Михаил Бакърджиев за създаването на съдържание в YouTube

  • Михаил Бакърджиев за създаването на съдържание в YouTube

    1

В епизод #11 ви срещаме с Михаил Бакърджиев, през деня – технически инструктор, през нощта и свободното си време – създател на видео съдържение за YouTube канала си Tech4All.

Tech4All Мишо създава воден от страстта си към различните технологични джаджи и желанието да поднася всички технически спецификации и предимства на бюджетните smart решения на достъпен език. Технологичната ниша намира за доста интересна, а снимането на ревюта е заниманието, което му дава свободата да казва това, което мисли и да развихри креативността си. Каналът на Мишо има над 36 хиляди последователи, видеата му имат средно около 600 000 гледания и винаги ангажирани коментари.

Възможно ли е да превърнеш хобито си в занимание, което да ти носи достатъчно средства? Защо YouTube е добра платформа за развитие, ако си решил да създаваш видео съдържание? Защо subscribe бутонът не е толкова важен? Какво е влиянието на гледанията? И още, все ценни и полезни отговори.

Приятно слушане!

Книгaтa, която нашият гост препоръча:

 

Ще се радваме на обратна връзка:

  • Кои са хората, които бихте искали да чуете в подкаста? – използвайте контактната форма или ни пишете в социалните канали.
  • Хареса ли ли ви този епизод? – вашето мнение е ценно за нас, ще се радваме да споделите какво според вас трябва да подобрим.

 

Свържете се с нас:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Бизнес, икономика, високи технологии - само в 5 минути четене