Beyond Numbers Show

Живко Иванов: Как да печелим като управляваме парите на другите

  • Живко Иванов: Как да печелим като управляваме парите на другите

    1

В епизод #13 гостува Живко Иванов, финансист и предприемач с богат опит, съоснавател и управляващ партньор на консултантско финансово-счетоводна къща “Симбула”. Живко започва професионалния си път в корпоративна среда като е заемал ръководни постове в редица дружества в сферата на здравеопазването и финансовите услуги. В момента е посветил по-голямата част от времето си на “Симбула” и консултирането на български предприемачи как по ефективен начин да преминат през бюрократичната счетоводна система и да управляват финансите си.

Защо намира романтика да работи във финансовия сектор и кое го мотивира. Какви са страховете на предприемачите в България? Какви пречки срещат с финансите си? Как се развива финансовата среда в България? Какво предстои да се случи на предприемаческата сцена в България.

Живко, искрено и лично… за финансите и отвъд тях.

Приятно слушане!

Книгaтa, която нашият гост препоръча:

  • The Inside Track: An Inspirational Guide To Conquering Adversity – Peter Sage

 

Ще се радваме на обратна връзка:

  • Кои са хората, които бихте искали да чуете в подкаста? – използвайте контактната форма или ни пишете в социалните канали.
  • Хареса ли ли ви този епизод? – вашето мнение е ценно за нас, ще се радваме да споделите какво според вас трябва да подобрим.

 

Свържете се с нас:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Бизнес, икономика, високи технологии - само в 5 минути четене