Beyond Numbers Show

Милен Иванов за предприемаческата екосистема в България

  • Милен Иванов за предприемаческата екосистема в България

    1

В епизод #10 ви срещаме с Милен Иванов, успешен предприемач, директор за България на Founders Institute, основател на CEO ANGELS club и CEO Club Bulgaria. Милен има богат опит, който включва социално предприемачество, инкубация и менторство на стартиращи фирми, инвестиране, набиране на средства, управление на медии и събития, бизнес развитие, продажби и маркетинг.

Разговор за научените уроци на един български предприемач с богата експертиза, контакти и ноу-хау за споделяне, полезен за настоящи и бъдещи предприемачи. Милен разкрива повече за предприемаческата екосистема в България, защо страната ни предлага едни от най-добрите условия на Балканите за развитието на стартиращ бизнес, различните възможности за финансиране, уменията и качествата на успешния предприемач, все въпроси вълнуващи действащите, пълни с идеи млади хора, решени да правят бизнес в България.

Приятно слушане!

 

Книгите, които нашият гост препоръча:

 

Ще се радваме на обратна връзка:

  • Кои са хората, които бихте искали да чуете в подкаста? – използвайте контактната форма или ни пишете в социалните канали.
  • Хареса ли ли ви този епизод? – вашето мнение е ценно за нас, ще се радваме да споделите какво според вас трябва да подобрим.

 

Свържете се с нас:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Бизнес, икономика, високи технологии - само в 5 минути четене