Beyond Numbers Show

Oгнян Божилов за смислените идеи и продукти, които променят градската среда

  • Oгнян Божилов за смислените идеи и продукти, които променят градската среда

    1

В епизод #12 гостува Огнян Божилов от Narcine. Narcine освен риба скат е и стилният български електрически скутер, синоним на удобство и комфорт, когато става въпрос за алтернативен транспорт в градска среда. Главният дизайнер на иновативния продукт, Огнян, е един от онези млади хора, които избират и вярват, че България е най-подходящото място за сбъдване на готините идеи и превръщането им в бизнес. Той развива на родна земя собствена компания за компютърна графика, която е естествено продължение на натрупания през годините опит и търсенето на нови предизвикателства, и Narcine, start UP  проектът на три години, родил се от неговата нужда за алтернативно придвижване и пестене на време. Говорим си за идеите с мисия да променят градската среда, за продуктите, за които потребителите са склонни да платят, защото виждат смисъл, за вдъхновението и разбира се всички онези детайли отвъд цифрите, изграждащи бизнеса му.

Приятно слушане!

 

Книгaтa, която нашият гост препоръча:

  • Unlimited Power: The New Science Of Personal Achievement – Tony Robbins

 

Ще се радваме на обратна връзка:

  • Кои са хората, които бихте искали да чуете в подкаста? – използвайте контактната форма или ни пишете в социалните канали.
  • Хареса ли ли ви този епизод? – вашето мнение е ценно за нас, ще се радваме да споделите какво според вас трябва да подобрим.

 

Свържете се с нас:

Facebook

LinkedIn

Instagram

Twitter

Бизнес, икономика, високи технологии - само в 5 минути четене